Din reklamı

   Kendi kendinize fikir yürütemiyor musunuz? Başka insanların inandığı şeylere siz de hemen inanır mısınız? Aynı şeyi tekrar tekrar ölene kadar okumaktan hoşlanır mısınız?

   O zaman ihtiyacınız olan şey, bir DİN.

   İstediğinizi seçebilirsiniz!

   Zaten hepsi birbirine benziyor.

 

   Çok kısa bir süre içinde kendinizi çeşitli eğlencelerin içerisinde bulacaksınız! Diz çöküp dua edebilir, şarkılar-ilahiler söyleyebilir, komik kıyafetler giyebilir hatta bir başka dine yüzyılın en kanlı savaşını açabilirsiniz!

   Bir çok yeni arkadaş edinecek, kendinizi kaybetmenin zevkine varacak, milyarlarca sizin gibi insanın arasına katılacaksınız.

   Bekleyin, daha bitmedi !

   Hemen şimdi DİN’E geçerseniz size bedavadan şu kitabı da vereceğiz: Bir Şeylere İnanma ve Hiçbir Anlamı Olmayan İlkel Ritüellerle Zamanı Boşa Harcama Rehberi!!!

   Üstelik tamamen bedava!

   Dine dair bir başka harika konu da, bir kere dindar olduktan sonra sizin dininizden olmayan herkese ne kadar işe yaramaz ve acınası halde olduklarını anlatmaya başlayabilecek olmanız. Sizin kadar akıllı olup da sizin dininize geçerlerse, o zaman daha az acınası ve daha az işe yaramaz olacaklarından bahsedeceksiniz!

   O zaman haydi!

   Vakit kaybetmeyin ve bir DİN'e geçin!

   Not: Yan etkiler arasında intihar bombacılığı, gereksiz savaşlar, anlamsız kurallar ve cezalar, rahatsız edici derecede beyni yıkanmış çocuklar, başkaları dininizle alay edince ortaya çıkan aşırı sinir ve her an gerçeklerle* yüzleşebilme ihtimali vardır.


   *İnandığınız her şeyin aslında devasa bir yalandan ibaret olduğunu ve hayal ürünü varlıklarla insanları korkutup kontrol altına almanın ne kadar kolay olduğunu anlama riski.
 

   Kaynak: http://www.agnostik.org/10311-dinin-reklami.html

 

 

Yorum ekle